Concursuri de zbor UGCPPAMR

Comunicate

view:  full / summary

Comunicat al Comisiei de zbor a UGCPPAMR

Posted by Dina Mergeani on June 5, 2013 at 5:45 AM

Datorita constatarii unor semnaturi diferite pe fisele de arbtiraj ale concurentului Costin Laurentiu Nelu de la etapele 1 si 2 din cadrul concursului de maturi cu Jucatori de Galati, Comisia de zbor a UGCPPAMR decide anularea rezultatelor de la prima etapa a concurentului mentionat anterior.

Un document cu semnaturile arbitrilor concurentului mai sus mentionat va fi postat la pagina “Documente arbiraj” de pe site-ul comisiei de zbor.

 

 

 

Comisia de zbor a UGCPPAMR

Dina Mergeani – presedinte

Dorin Lupascu – vicepresedinte

Emilian Chelu – secretar

 

Comunicat al Comisiei de zbor a UGCPPAMR

Posted by Dina Mergeani on October 23, 2012 at 1:50 PM

Referitor la contestatiile depuse de concurentii Abibula Osbai, Melente Dorin, Hulea Tudorel si Constantinescu Sorin cu privire la rezultatul concurentului Costin Laurentiu Nelu din etapa a 2-a tineret, Comisia de zbor a UGCPPAMR decide:

 

1. Pentru ca alti concurenti sa nu aiba suspiciuni, pe o perioada de 2 ani, la zborurile efectuate de concurentul Costin Laurentiu Nelu se va incerca trimiterea de arbtiri delegati, dandu-i-se ocazia concurentului sa demonstreze valoarea stolului de zbor in prezenta unor persoane neutre.

 

2. Pentru a nu pune concurentul intr-o situatie neplacuta, se retrage dreptul arbitrului Danaila Mircea de a arbitra zboruri ale concurentului Costin Laurentiu Nelu pe o perioada de 2 ani. Prezenta lui la o etapa a respectivului concurent va duce la descalificare respectivei etape.

 

3. Se vor modifica regulamentul generalitati si cel de functionare a comisiei de zbor pentru a putea rezolva in mod eficient situatii asemanatoare cu cea de mai sus.

 


 

Comisia de zbor a UGCPPAMR:

Dina Mergeani – presedinte

Dorin Lupascu – vicepresedinte

Laurentiu Bogorodita - secretar

 


Comunicat al Comisiei de zbor a UGCPPAMR

Posted by Dina Mergeani on November 19, 2011 at 2:15 PM

Comisia de zbor a UGCPPAMR anunta pe toti membrii Uniunii care doresc sa expuna la expozitiile nationale organizate de aceasta porumbeii care au zburat in concursurile de zbor ale UGCPPMR, ca o pot face avand atasata si o fisa de zbor ce va contine rezultatele obtinute, trimitand datele porumbeilor (rasa, serie de inel, sex, culoare, etape zburate) pe adresa [email protected] Pe aceasta cale, Comisia de zbor promoveaza prezentarea in boxe individuale a porumbeilor cu performate de zbor si/sau joc in expozitiile organziate de UGCPPAMR.


Comisia de zbor a UGCPPAMR

Circulara a Comisiei de zbor din 03.05.2011

Posted by Dina Mergeani on May 3, 2011 at 3:15 PM

Circulara catre cluburile si asociatiile afiliate UGCPPAMR

 

 

 

Conform articolului 1 din Regulamentul de functionare al Comisiei de zbor a UGCPPAMR, unul dintre scopurile principale ale comisiei consta in promovarea concursurilor cu porumbei de zbor si joc intre membrii UGCPPAMR. In acest sens, membrii comisiei (Dina Mergeani - presedinte, Dorin Lupascu - vicepresedinte, VladHadarau - secretar) recomanda tuturor membrilor cluburilor afiliate la UGCPPAMR sa participe la concursurile de zbor si joc organizate de UGCPPAMR.  

 

Concursurile de zbor ale Uniunii au drept scop principal promovarea porumbeilor cu aptitudini de zbor si joc si perpetuarea existentei lor la nivel national. Participareala  concursurile de zbor este recomandata tuturor celor care vor sa isi aprecieze porumbeii dupa abilitatile lor de zbor si joc si care vor sa figureze in clasamentul national pe rase. Premierea castigatorilor acestor concursuri se va face cu ocazia festivitatii de premiere a Expozitiei nationale anuale a UGCPPAMR.

 

In cadrul expozitilor nationale si regionale organizate sub egida UGCPPAMR, se vor atasa la boxe numai rezultatele obtinute in concursurile de zbor organizate sub egida si dupa regulamentele UGCPPAMR. Totusi, participarea la aceste concursuri este recomandata tuturor crescatorilor de porumbei de zbor si joc si nu doar celor care vor sa isi ataseze fisa de zbor in expozitii, unde aprecierea porumbeilor se face pe baza aspectului exterior.

 

Membrii comisiei au hotarat in unanimitate ca, pentru fiecare rasa de porumbei, sa fie acceptat un singur regulament de zbor dupa care se desfasoara concursurile de zbor si joc sub egida UGCPPAMR. Conform articolului 3 din Regulamentul de functionare al Comisiei de zbor a UGCPPAMR, acest regulament pentru fiecare rasa in parte se va hotari de catre membrii comisiei dupa consultarea concurentilor si tinand seama de specificul rasei.

 

Fiecare asociatie membra a Uniunii, poate avea si un campionat separat dupa un regulament diferit de cel al Uniunii. Totusi, rezultatele concursurilor organizate in cadrul asociatiilor membre nu se iau in considerare in clasamentul Uniunii si nu se vor putea atasa fisele de zbor de la nivel de club in expozitiile organizate de catre Uniune. De aceea, Comisia de zbor recomanda tuturor arbitrilor din asociatiile afiliate Uniunii care organizeaza concursuride zbor la nivel de club sa realizeze doua fise de zbor (prima - model national aflata pe site-ul http://ugcppamr.webs.com/apps/documents/ si a doua - model de club) pentru toti concurentii care vor sa participe si la concursurile nationale organizate sub egida UGCPPAMR.

           

 

Dina Mergeani – presedinte

Dorin Lupascu – vicepresedinte

Vlad Hadarau – secretar

 

 


Rss_feed